KULTAA HOKKARIT-U12 JOUKKUEELLE
Julkaistu: 20.12.2021 20.47

KULTAA HOKKARIT-U12 JOUKKUEELLE

Hokkarit-U12 joukkue osallistui Huntersin järjestämään jouluturnaukseen Porvoossa 19.12.

Turnauksessa alkusarjan pelit pelattiin kahdessa lohkossa, peliaika 2x15min tehokasta aikaa. Osa pelaajista siirtyi jo lauantaina turnauskaupunki Porvooseen ja osan matka alkoi aamuvarhaisella Hämeenkyröstä. Aikainen aamuherätys ei Hokkareiden otteissa näkynyt. Ensimmäinen ottelu turnausisäntäjoukkue Huntersia vastaan päättyi Hokkarien voittoon 0-3. Ottelu oli Hokkareiden hallintaa, mutta vastustajan maalivahti pelasi upean ottelun pitäen numerot tasaisina.

Toisessa pelissä vastaan luisteli Jyp. Ottelu oli todella tasainen ja jännitystä riitti viimesekunneille asti. Ottelu eteni aina viime hetkille asti Jypin hienoisessa maalin johtoasemassa, kunnes Hokkarit sai tasoitusmaalin tarkalla siniviivan rannelaukauksella. Johtoon Hokkarit siirtyi, kun ottelua oli jäljellä vain kaksi minuuttia. Lopussa Jyp sai aikaan vielä kovan mylläkän Hokkarimaalille, mutta joukkue kesti. Hokkarit voitti ottelun lukemin 4-3 ja näin ollen eteni välierään lohkovoittajana.

Välierässä vastaan asettui Pelicans ja myös tästä ottelusta muodostui tasainen kamppailu. Hokkarit siirtyi 1-0 johtoon ajassa 04:10. Seuraavaa maalia saatiin odottaa aina pelin loppupuolelle, kunnes vapauttava 2-0 maali saatiin ajassa 22:21. Pelicans onnistui vielä kaventamaan ottelun tämän jälkeen. Viime minuuteilla nähtiin sitten kova Hokkarivyörytys ja loppulukemiksi taululle tuli 7-2 ja paikka finaaliin.

Finaalivastustajaksi selvisi jo aiemmin kohdattu Jyp ja trilleri oli valmis. Hokkarit lähti liukkaalla jalalla liikkeelle otteluun ja siirtyi johtoon heti ottelun alussa ajassa 01:05. Hokkarien toinen maali iskettiin tauluun ajassa 10:53. Jyp kavensi tilanteeksi 2-1 ajassa 22:16. Ottelun loppusinetti 3-1 iskettiin ajasssa 27:53. Tästä Jyp ei enään noussut ja Hokkarit juhli turnausmestaruutta loppulukemin 3-1.

Turnauksessa pystyttiin pelaamaan hyvällä tasolla koko päivä ja se näkyi lopputuloksessa! Syksyn aikana treenatut asiat alkavat näkyä ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Tehokkuutta löytyi ja myös molemmat maalivahdit onnistuivat hienosti. Ensimmäistä turnausvoittoa on saatu odotella, joten näistä juhlista osattiin ottaa ilo irti!