Hokkarisalin rakennustyöt hyvällä mallilla
Julkaistu: 02.08.2022 15.00

Hokkarisalin rakennustyöt hyvällä mallilla

Jäähallilla aloitettiin toukokuussa mittavat muutostyöt kun aiemmin katsomoparvena toiminutta tilaa alettiin muuntaa oheisharjoittelutilaksi. Hokkarisaliksi nimetyn oheisharjoittelutilan hankkeeseen on myönnetty Leader Joutsenten reitin puoltama rahoitus ELY-keskuksen hallinnoimasta Euroopan maaseuturahastosta. Rahasto kattaa puolet hankkeen kustannuksista ja toisen puolen kustannuksista hoitaa Hämeenkyrön Hokkarit Ry yhteistyökumppaneineen. Hokkarisalin rakentaminen on suurin seuran toteuttama rakennushanke jäähallin valmistumisen jälkeen.

Hallilla on ahkeroitu pitkin kesää talkoissa, sillä muutostyöt tehdään lähes kokonaan talkoovoimin oman seuran kesken. Talkoohenkeä on seurasta löytynyt roppakaupalla ja rakennusurakka on edennyt rivakasti. Viimeisimpänä urakkana seinäelementit saatiin asennettua paikoilleen julkisivun osalta. Töitä on vielä paljon edessä, mutta tavoitteena on saada Hokkarisali käyttöön tulevalle syyskaudelle.

Lämpimässä harjoitussalissa tilaa tulee olemaan noin 115 neliömetriä. Valmistuttuaan liikuntatilaa tullaan hyödyntämään muun muassa alkulämmittelyissä ja monipuolisessa oheisharjoittelussa. Myös muut seurat ja ryhmät voivat halutessaan hyödyntää tilaa omaan käyttöönsä. Hokkarisalin valmistuttua harjoitteluolosuhteet tulevat olemaan Hämeenkyrössä huipputasoa.

Luistimille päästään pikapuoliin sillä jäävuorot saadaan tällä viikolla jo käyntiin!