U8 peliryhmälle turnausvoitto 2.4 Keravalta
Julkaistu: 19.04.2022 14.49

U8 peliryhmälle turnausvoitto 2.4 Keravalta

U8 peliryhmälle ensimmäinen turnausvoitto 2.4 Keravalla KJT:n isännöimästä turnauksesta

Lauantaiaamulla 2.4 U8 peliryhmän pelaajat lähtivät bussilla kohti ensimmäistä kunnon turnausreissua. KJT järjesti yksipäiväisen 12 joukkueen Tamminen cup -nimeä kantavan turnauksen Keravan jäähallissa. Matka oli täynnä hyvää kisajännitystä,iloinen puheensorina ja basson jytke kuului pejaajien valloittamasta bussin takaosasta. Lisäjännitystä turnaukseen toi 5 kenttäpelaajan pelimuoto, aiemmin olemme pelanneet 4 vs 4 pelimuotoa.

Perillä oli haasteita löytää parkkipaikkaa bussille, sillä bussien parkkialueelle oli kasattu iso lumikasa. Pelaajat lähtivät nopeille alkulämmölle aikuisten kantaessa varustekassit pukukoppiin. Sitten äkkisukellus pelikamoihin ja kentälle!

Ensimmäisessä pelissä vastassa Haukat Musta Järvenpäästä. Hokkareiden turnauksen avausmaalin onnistui tekemään Matias Huhtasalo ja omat pistetilinsä avasi muun muassa Niklas Huumonen, Mila Harsun hoitaessa taitavasti puolustajan roolia. Pöytäkirjaan tulokseksi kirjattiin lopulta murskaava 20-2 voitto. Taisi lyhyehköksi kaventunut valmistautumisaika virittää joukkueen sopivan sähköiseen tunnelmaan.

Seuraavaksi kaukalossa kohdattiin Helsingin Karhu-Kissat Bears. Ottelua ehti kulua vain 45 sekuntia kun Viljo Talonen napauttaa ensimmäisen osuman vastustajan verkkoon. Lopulta summerin soidessa viimeisen kerran oli numerot taululla jo 4-13 Hokkareille! Ensimmäisessä kahdessa kamppailussa Hokkareiden maalilla taituroi Alina Poti. Tässä vaiheessa katsomossa alkoi kuulua hämmästyneitä kommenttaja mikä ihme tämä Hämeenkyrön Hokkarit oikein olikaan.

Lounaan jälkeen miteltiin Kiekko-Vantaa Sinisen kanssa. Suoritettiin maalivahdin vaihto ja nyt veränvartijaksi pääsi peliryhmän toinen maalivahtitaituri Jalo Alho. Kiekko-Vantaata vastaan avausmaali syntyi ajassa 00:59 Otto Hakala siirtäessä tyylikkäällä osumallaan Hokkarit johtoon. Edellisiin verrattuna tiukempi vääntö päättyi lopulta lukemin 9-5 voittoon Miro Luomahaaran taituroidessa yli kypärätempun verran maaleja.

Viidenteen peliin vastaan luisteli kisaisäntä KJT Blue. Ajassa 4:01 Hokkarit oli jo karannut 0-7 johtoon. Maaleja ropisi tasaiseen tahtiin lähes jokaisen Hokkareiden pelaajan onnistuessa vähintään kertaalleen. Hokkareille kirjattiin 4-25 voitto. Tässä kohtaa alkoi katsomonkin puolella olla selvää mistä Hämeenkyrön Hokkarit oikein tulevat! Tähän mennessä Hokkareiden tilille oli kirjattu jo 67 tehtyä maalia!

Viimeinen kamppailu tiedettiin ennakolta kaikkein haastavimmaksi. Kiekko-Espoo EKS Blue oli tässä vaiheessa tasapisteissä voitettuaan Hokkareiden tapaan kaikki aiemmat ottelunsa. Kiekko-Espoo oli onnistunut toimittamaan kiekon vastustajan maaliin jo 35 kertaa. Nyt nämä turnausta johtaneet joukkueet kohtaisivat janoten kumpikin kirkkainta mitalia ja turnauksen ykköspaikkaa. Kopissa suoritettiin laskelmia ja todettiin, että tästä pelistä turnausvoittoon riittäisi meille tasapeli, sillä maalieron turvin turnausvoitto olisi meidän. Jännittävin vääntö saatiin käyntiin ja alle 30 sekuntia ja oltiin 1-0 johdossa! Kauaa riemu ei kuitenkaan kestänyt kun kaveri kuittasi takaisin tasoihin ja alkoi mieletön vääntö! Jare Laaksonen onnistui kolmesti, mutta niin onnistui kaverikin. Viimeinen vaihto oli jo edessä ja olimme maalin verran tappiolla. Tunnelma oli käsin kosketeltava, katsomossa elettiin mukana jokaista tilannetta ja kannustettiin hurjana, mutta maalia ei vain valtavasta yrityksestä huolimatta syntynyt. Vaihtosummeri soi ja vastustaja aloitti erehdyksessä jo voiton juhlinnan. Tuukka Kuusiluoma huomasi hetken tulleen ja iski tasoitusmaalin! Kristian Koivisto vielä viimeisteli pelin siirtäen Hokkarit voittoon loppulukemien ollessa 6-5.

Kaikkensa antaneina ja onnenkyyneleet silmissä pelaajat siirtyivät palkintojen jakoon. Virallisten valokuvien jälkeen siirryttiin koppiin ja voitonjuhlat saatiin käyntiin!