Hokkarit U14 pronssille Ylöjärvellä!
Hokkarit-U14Julkaistu: 22.08.2021 19.07

Hokkarit U14 pronssille Ylöjärvellä!

Hokkarit U14 osallistu 21.-22.8. Ylöjärvellä Suomen Yritysmyynti-turnaukseen (AA-taso), joka vihdoin koronarajoiusten puolesta saatiin järjestymään. Turnaukseen saapui 16 joukkuetta ympäri Suomea, joten vastassa oli paljon uusia tuttavuuksia joita vastaan ei aikaisemmin ole pelattu.

Lauantaina 21.8. pelattiin alkulohko-ottelut, jossa Hokkarit pelasi samassa lohkossa LeKin (Lempäälä), Laitilan Jyskeen ja LJK (Loviisa). Nämä peli Hokkarit hoiteli hienosti kolmella voitolla, ensin LeKi:stä 3-8, sitten LaJy:stä 5-2 ja viimeisenä LJK:sta 3-2. Näin ollen Hokkari eteni jatkoon turnauksen mitalipeleihin lohkovoittajana.

Sunnuntaina 22.8. oli vuorossa välieräottelu Uplakersia vastaan. Alussa tasainen ottelu kulminoitui lopulta toimitsijavirheen ansiosta hylättyyn Hokkarimaaliin, josta Hokakrien porukka ei enää päässyt yli, ja Uplakers karkasi lopulta finaaliin tuloksella 7-2. Pronssiottelussa Hokkarit sai vastaansa KPK:n Mäntästä. Ensimmäisessä erässä KPK karkasi jo johtolukemiin 4-1. Tästä Hokkarit kuitenkin aloitti hienon nousun, ja väänsi ottelu lopulta voitoksi 5-4 kolmannen erän neljällä maalilla. Näin pronssimitalit saatiin mukaan tuliaisina Hämeenkyröön.

Turnauksen tilastot ovat myös hienoa luettavaa. Palkinto pistepörssin voitosta saatiin Hämeenkyröön, ja Hokkarinimiä nähtiin myös pörssissä sijoilla 3 ja 5.

Turnauksen ottelutulokset ja tilastot löytyy: https://www.gameresultsonline.com/uplakers08/uplak...

Kiitokset Uplakersille hienoista turnausjärjestelyistä! Tästä on hyvä jatkaa kohti pelikautta!

Joukkueen uusimmat uutiset