Toimintaohjeet koronatilanteeseen liittyen 17.2.2021
18.2.2021 10:12 Uutiset / Pääsivusto

,

Toimintaohjeet koronatilanteeseen liittyen 17.2.2021

Hämeenkyrön Hokkarit Ry

Tiedote: Toimintaohjeet koronatilanteeseen liittyen

Hämeenkyrön kunnan johtoryhmän asettamat viimeismmät rajoitukset liittyen koronatilateeseen: https://hameenkyro.fi/palvelut/koronavirus/

Pirkanmaan alueellinen Pandemiatyöryhmän suositukset ja rajoitukset on nähtävillä osoitteessa: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Korona...

Lisäksi Sisä-Suomen Aluehallintoviraston päätös koskien tiukennettujen kokoontumisrajoitusten jatkamista 5.2.2021: https://avi.fi/documents/25266232/59136047/LSSAVI-...

Jääkiekkoliiton tiedote jäähallilla tapahtuvaan toimintaan liittyen koronatilanteen aikana, 11.1.2021: http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/ko...

Hämeenkyrön Hokkarit Ry:n toimintaan tämä ohjeistus vaikuttaa seuraavasti

Pienryhmätoiminnan mukaiset rajoitukset eivät koske alle 12-vuotiaiden ikäluokkien toimintaa. Harjoittelu tapahtuu kuitenkin vain omaan seuraan kuuluvien pelaajien kesken.

12-19-vuotiaiden ikäluokkien harjoittelutoiminta jäähallilla on sallittu seuraavien ohjeiden mukaisesti:

- Kaikki toiminta tapahtuu pienryhmissä (max 10 henkeä mukaan lukien valmennus), AVI:n asettamien kokoontumisrajoitusten mukaisesti.

- Ryhmät pidetään samoina harjoittelukertojen välillä

- Ryhmät harjoittelevat omalla jääalueellaan, ilman kontaktia toisen ryhmän jäseniin. Max 2 pienryhmää kaukalon omilla puoliskoilla

- Alkulämmöt ja oheisharjoittelu suoritetaan samoissa pienryhmissä.

- Pienryhmät käyttävät omia pukuhuonetilojaan.

- Toiminta tapahtuu niin, että pienryhmät eivät kohtaa missään vaiheessa jäälle mennessä tai sieltä poistuttaessa.

Alle 12-vuotiaiden ottelutoiminta on sallittu Jääkiekkoliiton antaman erillisen ohjeistuksen mukaisesti toimittaessa. Tätä ohjeistusta on noudatettava tarkasti. Ohjeistus on jaettu ko ikäluokkien joukkueille.

12-vuotta täyttäneiden ikäluokkien ottelutapahtumien järjestäminen jäähallin sisätiloissa ei ole sallittua. Otteluita voidaan pelata ulkotiloissa ilman yleisöä. Tapahtumaa varten on laadittava turvallisuussuunnitelma.

Aikuisten ottelu- ja harjoitustoiminta on edelleen tauolla.

Tapahtumiin liittymättömät henkilöt eivät tule hallin sisätiloihin. Tapahtuman päätyttyä pelaajia odotellaan ulkotiloissa.

Oheisharjoittelu ja alkulämmittely tulee järjestää ulkotiloissa, mikäli se sääolosuhteiden ja harjoituksen luonteen puolesta on mahdollista. Mikäli jäähallin sisätiloja kuitenkin käytetään (esim kuntopiiri tai voimaharjoittelu), voi yksi pienryhmä olla Rystybaarissa harjoittelemassa, ja 1 pienryhmä jäähallin katsomon keskiosassa.

THL:n suositusten mukaisesti maskin käyttöä suositellaan yli 12-vuotiaille jäähallilla liikuttaessa. Maskia ei tarvitse käyttää jääalueella, vaihtopenkillä sekä ulkotiloissa, eikä urheilusuorituksen aikana.

Vaihtopenkillä pidetään turvavälit aina kun se on mahdollista.

Toiminta jäähallilla:

- Jäähallille kuljetaan ainoastaan sivuovesta, mikäli se on turvallista (katolta putoavaa lunta tulee varoa), pääovi pidetään pääsääntöisesti suljettuna.

- Käytävillä oleskelua vältetään, kaikki odottelu tapahtuu pukuhuoneissa.

- Jäälle mennään vasta kun edellinen joukkue on poistunut.

- Pukuhuonetiloissa oleskelu pyritään pitämään minimissä. Pukuhuoneista poistutaan ripeästi tapahtuman jälkeen. Suihkussa käynti kotona aina kun mahdollista.

- Oman vuoron jälkeen poistuva joukkue huolehtii, että pukuhuone jää siistiksi ja tyhjäksi. Oven kahvat, wc:n hanat ja nupit desinfioidaan. Ottelutapahtumissa kotijoukkue huolehtii myös vierailevan joukkueen pukuhuoneen desinfioinnin.

- Nuorempien ikäluokkien pelaajien varusteiden pukeminen tapahtuu kotona. Ainoastaan luistimet puetaan jäähallilla.

Muita kokoontumisia (esimerkiksi pikkujouluja, saunailtoja tai vastaavia) yli 10 hengen ryhmillä ei tule järjestää.

Sisätiloissa kokoonnuttaessa tulee maskit olla käytössä ja turvaväleistä sekä käsihygieniasta tulee huolehtia.

Sairaana tai oireisena Hokkarien toimintaan osallistuminen on kielletty. Myös viranomaisten asettamia karanteenimääräyksiä tulee noudattaa.

Suosittelemme edelleen kaikille Koronavilkku-sovelluksen asentamista matkapuhelimeen.

Tämä toimintaohje voimassa 17.2.-1.3.2021

Hämeenkyrön Hokkarit Ry:n hallitus


   
Lisää uutisia
Hämeenkyrön Hokkarit
«  Helmikuu   »
Kategoriat