Hokkareille kultaa ja hopeaa Syyskauden avausturnauksissa!
13.9.2020 22:26 Uutiset / Hokkarit-U13

Hokkarit saavutti hopeaa U13 -turnauksessa ja kultaa U14-turnauksessa Hämeenkyrössä 12.-13.9.2020

12.-13.9.2020 pelattiin Hämeenkyrössä Syyskauden avausturnaukset U13- ja U14- ikäisten juniorijoukkueille.

Lauantaina pelattiin U13-ikäisten sarja, johon Hokkarien lisäksi osallistuivat Sisu -Hockey Hämeenlinnasta, Porin Ässät, Kuparikiekko Harjavallasta ja Virtain Hiekko-Karhut. Viiden joukkueen turnaus pelattiin "kaikki vastaan kaikki"-systeemillä, eli jokainen pelasi neljä ottelua. Näistä Hokkarit voitti hienosti kolme, mikä merkitsi sijoittumista turnauksessa loistavasti hopealle! Turnauksen Kultaa vei Kuparikiekko, ja pronssia Virtain Kiekko-Karhut. Hokkarit kuitenkin latoi otteluissa sen verran maaleja vastustajan verkkoon, että maalipörssin 7 kärkipaikasta 5 oli Hokkaripelaajien hallussa.

Sunnutaina pelattiin U14-ikäisten sarja. Hokkarien lisäksi turnaukseen saapui GrIFK Kauniaisista, Lapuan Virkiä, Uplakers Ylöjärveltä, Kankaanpään Jääkarhut ja RuoSkA Ruovedeltä. Pelit pelattiin kahdessa kolmen joukkueen alkulohkossa, jonka jälkeen pelattiin finaaliottelut. Hokkarien pelit alkoi vauhdikkaasti aamulla pelillä Kankaanpään Jääkarhuja vastaan. Tiukan ottelun 1-0 avausmaali nähtiin vasta toisessa erässä Hokkarien tekemänä. Tämä riittikin melkein loppuun, mutta KJK pääsi tasoittamaan viimeisellä minuutilla pelatessaan 6 kenttäpelaajalla. Hokkarien toisessa ottelussa vastaan luisteli GrIFK. Tässä pelissä Hokkarit saivat hienon 2-4 -voiton, ja varmistui siten alkulohkonsa voittajaksi. Finaalipeleissä sijoista 5-6 pelasi KJK ja RuoSkA, joka päättyi RuoSkAn voittoon. Pronssista pelasivat GrIFK ja Lapuan Virkiä, ja voittolaukauskilpailun jälkeen pronssi meni Lapualle. Finaalissa oli paikallisottelun tunnelmaa, kun Hokkareilla vastassa oli Uplakers Ylöjärveltä. Finaalia katsomaan saapui enemmän katsojia kuin joihinkin edustusjoukkueen peleihin. Finaalin alussa Hokkarit kiri nopeasti jo 2-0 -johtoon. Ylöjärvi kuitenkin tasoitti tilanteen, ja loppusummerin soidessa taululla oli lukemat 3-3. Niin myös kulta ratkaistiin voittolaukauskilpailulla. Tässä voiton vei Hokkarit hienosti tehden maalin kolmannella laukauksella.

Mahtavat turnaukset ja huikea tunnelma jäähallilla koko viikonlopun. Lisäksi loistavat tulokset molemmille Hokkarijoukkueille. Tästä on hieno jatkaa tulevaan sarjapelikauteen, joka alkaa 2 viikon päästä!


Valokuvaaja Pirjo Kelloperä


   
Lisää uutisia
Hämeenkyrön Hokkarit
«  Kesäkuu   »
Kategoriat