Hokkarit U13 pronssille Virkiä-turnauksessa 5.9.2020
Julkaistu: 06.09.2020 00.00

Hokkarit U13 pronssille Virkiä-turnauksessa 5.9.2020

Hokkarien U13-joukkue osallistu 5.9.2020 pelattuun Virkiä-turnaukseen Lapualla. Hokkarien lisäksi turnauksessa oli mukana Kisa-Eagles kahdella peliryhmällä, isäntäjoukkue Lapuan Virkiä, APV Alavudelta ja Kraft Hockey.

Hokkarit oli sijoitettu peliohjelmassa samaan alkulohkoon Kisa-Eagles Savannikotkien ja Lapuan Virkiän kanssa. Ensimmäisessä ottelussa oli siis vuorossa tuttu vastustaja Kisa-Eagles. Tiukan väännön jälkeen avaustappio harmillisesti Hokkareille 3-6. Erityismaininta Kangasalan maalivahdille, joka pelasi hienon ottelun.

Toisessa alkusarjan pelissä kohdattiin Lapuan Virkiä. Nyt Hokkariryhmä oli liikkeellä uudella energialla, ja voitto kammettiin kotiin selvästi 13-0.

Loppupeleissä tyytyminen olis siis paikkaan pronssiottelussa, jossa vastaan saatiin APV Alavudelta. Hokkarit kiri ottelussa jo hienosti 4-0 -johtoon, kunnes APV löysi uuden vaihteen ja sai väännettyä tilanteeksi jo 4-3. Tämä tilanne kuitenkin pystyttiin pitämään ajoittain kovilla otteilla pelanneen APV:n yrityksestä huolimatta, ja niin pronssimitalit saivat matkata kohti Hämeenkyröä.

Hienoa peliä koko joukkueelta, ja hyvä alku tulevan viikonlopun kotiturnauksia ajatellen!


Seuran uusimmat