Esittely
Ottelutilastot
Hokkarit U13 - Porin Ässät (AAA)
2020-2021 - Hokkarit-U13 - Harjoitusottelut
Klo 12:45 Hämeenkyrö
17
Lok

Ennakkoinfo


Harjoituspeli Ässiä vastaan.

Paikalle 11:45.

Toimitsijavuorot (Juniorin sukunimellä):

  • Kuulutus: Sjöblom
  • Pöytäkirja: Talonen
  • Kello: Kalliola
  • Jäähy: Kivimäki, Terävä
  • Kahvio: Uusitalo
  • Koronavahti: Ahonen

Otteluennakko


Syysloman jälkimmäisellä viikonlopulla Hokkarit U13 mittaa taitojaan Porin Ässien AAA-tason peliryhmää vastaan Hämeenkyrössä.

Otteluraportti


Hokkarit kohtasi syysloman sarjapelitauolla Porin Ässien AAA-tason peliryhmän Hämeenkyrössä vauhdikkaassa kiekkopelissä. Peli alkoi tasaisella väännöllä molemmissa päissä, ja vauhtia pelissä oli todellakin riittävästi. Ensimmäisessä erässä Ässät kuitenkin onnistui maalinteossa kahdesti, kun taas Hokkarit jäi ilman maaleja. Ensimmäiselle erätauolle siis lukemissa 0-2. Toisessa erässä Hokkarit pääsi kaventamaan pelin tilanteeseen 1-2, ja luomaan paljon hyviä paikkoja. Pari rangaistusta, ja hetkittäin jopa 3:lla 5:ttä vastaan pelaaminen kuitenkin söivät parhaimman terän pelaamisesta, ja toisen erän lopulla Ässät pystyi vielä tekemään 1-3 -maalin. Kolmannessa erässä maalinteko ei enää onnistunut kumpaankaan päähän, ja niin lopputulokseksi kirjattiin 1-3.

Hienoa nähdä, että Hokkariryhmä pystyy näin tasapäisesti kamppailemaan myös kovia peliryhmiä vastaan. Tästä jatkuu sitten sarjapelit seuraavana viikonloppuna Hämeenkyrössä Sisu-Hockeytä vastaan.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Hämeenkyrön Hokkarit
«  Lokakuu   »
Kategoriat