14.30
Hokkarit-U14, Harjoitusottelut

Hokkarit - LeKi Valkoinen

Hämeenkyrö

Vuoden 2022 ensimmäisessä pelitapahtumassa oli vuorossa tuplapelit LeKin kahta eri ryhmää vastaan. Iltapäivän ottelussa vastaan luisteli LeKi Valkoinen.

Ensimmäinen erä alkoi Hokkareilla hieman tahmeissa merkeissä. Alusta asti näki, että aamupäivän peli tuntui jaloissa, ja vauhtia ei joka tilanteeseen löytynyt samaa vertaa. Peli kuitenkin pyöri molemmissa päissä, ja maalitilanteita nähtiin molemmilta joukkueilta. Avausmaali kuitenkin nähtiin vierasjoukkueen toimesta, kun ajassa 6:38 LeKi onnistui osumassa Hokkaripäähän. Erän kuluessa ja yrityksistä huolimatta Hokkarit eivät pystyneet tehtailemaan tasoitusta, vaikka kiekko LeKin maalilla välillä pyörikin. Minuuttia ennen erän loppua LeKi saikin vielä toisen osuman, siirtyen jo 0-2 -johtoon. Näissä lukemissa mentiin ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä sama meno jatkui, Hokkarit toivat kiekkoa Lekin maalille, mutta viimeistely ei onnistunut, ja sorruttiin liikaa yksin yrittämiseen ja nopeisiin hätäratkaisuihin. 5 minuuttia erän alusta LeKi siirtyi jo kolmen maalin johtoasemiin, lukemiksi 0-3. Hokkarit jatkoivat kuitenkin sitkeästi yrittämistä, joka viimein palkittiin avausmaalilla, kun erää oli enää 2,5 minuuttia jäljellä. Lukemissa 1-3 siirryttiinkin toiselle erätauolle.

Kolmas erä ei tuottanut enää muutoksia tulokseen. Hokkarien pelaajilla alkoi olla takki tyhjänä, eikä LeKin pelaajatkaan pystyneet lisäosumiin. Näin ottelu lopulta saatiin päätökseen LeKin voittolukemin 1-3.

Ensimmäisessä ottelussa nähtyä vauhtia ei Hokkariporukasta missään vaiheessa enää irronnut toiseen otteluun. Vain 10 kenttäpelaajan miehistölle kahden ottelun puristus oli selvästi hiukan liikaa, varsinkin kun toiseenkin otteluun tuli vielä tuore porukka vastaan, ja vastustaja sai pyörittää peliä kolmella hyökkäysketjulla. Tästä saatiin kuitenkin loistava alku kevätkauteen. Kiitokset LeKin porukalle vierailusta Hämeenkyrössä!