Hokkarit-U14, Syyskauden avausturnaus 08

Hokkarit - Lapuan Virkiä

Hämeenkyrö

Hokkarit U14 hopealle Syyskauden avausturnauksessa 4.9.

Hokkarien U14-joukkue järjesti Hämeenkyrössä Syyskauden avausturnauksen U14 AA -juniorijoukkueille. Paikalle saapui 6 joukkuetta kolmelta eri alueelta, eli kaikille ryhmille oli luvassa pelejä harvemmin kohdattavien joukkueiden kanssa. Mukana turnauksessa oli Hokkarien oman peliryhmän lisäksi Loimaan Rockets, Lapuan Virkiä, Valkeakosken Kiekko-Ahma, Kankaanpään Jääkarhut ja Oriveden Fortuna.

Alkupeleihin Hokkarien ryhmä oli sijoitettu yhdessä Jääkarhujen ja Fortunan kanssa. Klo 10 aamulla pelit alkoivat siis kohtaamisella JK:ta vastaan. Nopeasti Hokkarit näyttivät ottelun vauhdin, ja ensimmäisen erän aikana kirivät jo 7-0 -johtoasemiin. Toisessa erässä vauhti jatku 5 maalin verran, ja niin ottelun loppulukemiksi kirjattiin 12-0.

Tunnin tauon jälkeen vuorossa oli kohtaaminen Oriveden Fortunan kanssa. Ottelu alkoi nopeasti Hokkarien avausmaalilla vain 30 sekuntia ottelun alusta. Fortuna kuitenkin tasoitti pelin saman tien, ja tasatilanteessa edettiin lähes 10 minuutin kohdalle. Erän loppupuolella Hokkariryhmä kuitenkin tehtaili 2 maalia lisää, ja niin erä päättyi lukemiin 1-3 Hokkarijohdossa. Toisessa erässä Hokkarit saivat kasvatettua johtoasemaansa vieä 3 maalilla, pitäen samalla oman maalin puhtaana, ja näin ottelu päättyi lukemiin 1-6. Tämä tarkoitti sitä että Hokkarit varmisti paikkansa Finaalipelissä ja 5 tunnin taukoa pelaajaporukalle.

Muut ottelut etenivät niin, että toisesta lohkosta finaaliin tiensä raivasi Lapuan Virkiä kovalla luistelulla ja hienolla joukkuepelillä. Pronssipeliin lopulta päätyivät Rockets ja Fortuna, ja sijoista 5-6 taistelemaan KJK ja Kiekko-Ahma.

Finaaliottelu alkoi klo 18:00. Molemamt joukkueet pistivät vauhdin päälle, ja molemmissa päissä nähtiin huikeita maalipaikkoja ja hienoa maalivahtipeliä. Virkiä kuitenkin onnistui iskemään avausmaalin ajassa 7:51. 2 minuuttia myöhemmin Hokkarit tehtaili tasoitusosuman, ja erätauko sis alkoi lukemissa 1-1. Toisessa erässä Virkiä onnistui tehtailemaan vielä 2 maalia lisää, kun taas jäähypenkkiä hiukan liikaa kuluttanut Hokkariryhmä ei enää kavennusta saanut aikaan. Voittopokaali sai siis matkata Lapualle lukemin 1-3.

Muista sijoitusotteluista Rockets sijoittui pronssille Fortunan jäädessä neljänneksi, ja Kiekko-Ahma sijalle 5 jättäen KJK:n kuudenneksi.

Huikea turnauspäivä, paljon vauhdikasta juniorikiekkoa ja iloisia ilmeitä! Kiitokset kaikille osallistuneille joukkueille, Hokkaripoijille ja tietysti vanhemmille, jotka mahdollistivat koko tapahtuman talkoilemalla ahkerasti!