Hokkarit U11 Hienosti hopealle Forssassa
Julkaistu: 07.09.2020 00.00

Hokkareiden U11-joukkue osallistui 5.9.2020 Intersport Forssa Cup AA-turnaukseen. Turnaus oli joukkueen ensimmäinen pitkänkentän turnaus. Pienen alkujännityksen jälkeen alkoivat luistimet ja kiekko liikkua tuttuun tapaan. Alkulohkon pelit menivät loistavasti: ensimmäinen peli S-Kiekkoa vastaan päättyi 3-3, toinen ottelu Hokkarit - TarU 4-3 ja kolmas Fops - Hokkarit 1-2. Näillä tuloksilla varmistui lohkovoitto ja paikka finaaliin, missä vastaan luisteli Rockets. Hokkarit aloitti tasaisen ottelun hienosti ja ajassa 04:21 Hokkarit siirtyivät 1-0 johtoon alivoimalla. Johdosta ei kuitenkaan saatu kovin kauaa nauttia, kun Rockets iski tilanteeksi 1-1 ajassa 05.18. Tasainen vääntö jatkui vielä lähes 10 minuuttia, kunnes juuri ennen erätaukoa, ajassa 14.50, Hokkarit nappasi 2-1 johdon. Rockets aloitti toisen erän vahvasti ja tuli tasoihin heti erän alkuun ajassa 15.34. Johtoon Rockets siirtyi ylivoimalla, kun kellossa oli 18.32. Kovasta painostuksesta huolimatta Hokkarit ei saanut enää ottelua tasoihin. Tuloksena turnauksesta siis hopeamitalit.

Loistava ensimmäinen pitkänkentän turnaus koko joukkueelta. Jokainen pelaaja taisteli upeasti eikä mustelmiltakaan voitu välttyä. Joukkueen tsempparipelaajina palkittiin Luka Arhenius ja Oscar Kultala. Tästä on oikein hyvä jatkaa..